Feel Free to Click!

Friday, August 12, 2011

BEEF for Sales......




Assalamualaikum w.b.t

Sedar tak sedar waktu cepat berlalu meninggalkan kita, so in dis ramadhan month I hope every body do their responsibilities as a muslim and grab the opportunity that come only once a year.

Ok lah, dont want to bebel panjang2x, dis ramadhan my father sembelih lembu bukan untuk makan tapi biasalah dekat bulan ramadhan ramai dah yang mula cari daging lembu buat rendang ye dak!

Dah lama dah sembelih ni....hehehe, saja nak publish harga daging....weeeeeehuuuu jap I nak bagi harga bahagian2x lembu ni, yelah buat informasi untuk semua ye dak!:P


daging2x jual daging!!! meh dt kat serdang!!!!
daging batang pinang - rm 22/kg
daging kaki-rm 20/kg
daging tangan-rm 18/kg
tulang rusuk-rm 16/kg
tulang belakang-rm 15/kg
thats it....

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...