Feel Free to Click!

Tuesday, July 20, 2010

mY banKer is gOne!!

Pagi ni saja dah banyak kali terjaga dari tidur,
pertama kali takdapat nak tidoq sbb banyak sgt nyamok, almaklomlah bilik saya sgt semak,penoh dgn baju busuk sri dan saya. baju kami sudah seminggu kami kumpul..maklumlah bizi klass..keje...drift..jaga anak kembar 2...

saya kagum dengan ofis mate saya che ama dan yang. che ama pandai jaga rumah dan masak. yang pulak selalu bangun awal buat breakfast tak macam saya. main rembat aja apa yg ada di dapur mak itu...(Cehhh macam mau gelak terguling-gulingkan....jangan sampai terkencing sudah!!)


my banker pula aka SRI... tak tahu mana menghilang... kesian saya makan tengahari seorang diri... makan roti dengan rendang bekal mak saya.....selepas kekenyangan rasa perut ini menendang-nendang mahukan makanan lagi......rasa memang teringin makan kfc bersama che ama dan kak dayana tapi apakan daya banker tiada... makan meggi tomyam yang dibeli dari KK sahaja...kesian kan... nak beli buah pun pinjam duit yang...bila buah jambu cecah asam tidak ada, asamboi pun jadi lah!!


saya tidak tahu bila nasib saya akan berubah...teringin juga mahu menjadi seperti john hafiz dimana blog beliau dikunjungi ramai peminat...dapat juga duit sampingan hasil dari nuffnang... boleh la saya mkn kfc...dan beli dua buah tanpa pinjam duit "yang katira" (terima kasih yang tak terhingga kerana memberi pinjaman tanpa faedah....hehe)


dalam hidup saya, yang saya paling tidak tahan bila ofis mate saya complain saya makan banyak...suka hati sayalah nak makan banyak...ada aku kesah? cak cak cak...meggie tomyum.....ofis menyepi ....semua menghilang!!

asamboi pun sodap!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...